Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie |
Pulpe de pui cu ceapă roşie
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei. Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute. Este o reteta bavareza.
7.800 vizualizări
Versiunea printabilă995 tipăriri 21 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 3. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre) 5. Mămăligă cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Preparate din mălai) 6. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 10. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Tarte cu dovlecei şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume) 12. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi) 13. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi) 14. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi) 15. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 16. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri (Salate > Salate cu carne de pasăre) 17. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume) 20. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Pulpe de pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi) 22. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Mere cu varză roşie şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi) 29. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi) |