Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie |
Pulpe de pui cu ceapă roşie
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei. Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute. Este o reteta bavareza.
7.851 vizualizări
Versiunea printabilă1.008 tipăriri 21 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 4. Supă de pui cu lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Pui cu ravioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte) 7. Ceapă murată în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple) 8. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 9. Salată de castraveţi cu roşii şi ceapă (Salate > Salate de legume) 10. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi) 11. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă) 13. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Salată de ceapă de apă (Salate > Salate de legume) 15. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 16. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 18. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 20. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume) 24. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi) 27. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte) 30. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |