Pulpe de pui cu ceapă roşie - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
7.924 vizualizări
1.026 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plachie de crap cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Gyros de pui cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
3. Macaroane cu piept de pui şi ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Salată de varză roşie cu mere (Salate > Salate de legume)
5. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată franţuzească cu cartofi, ceapă şi morcov (Salate > Salate de legume)
9. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Tocăniţă de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
21. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
25. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Dulceaţă de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.