Pulpe de pui cu ceapă roşie - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
7.889 vizualizări
1.015 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui crocant (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată franţuzească cu cartofi, ceapă şi morcov (Salate > Salate de legume)
4. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată de ceapă de apă (Salate > Salate de legume)
12. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
16. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Paste cu pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
20. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui cu ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.