![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Pulpe de pui mexicane |
Pulpe de pui mexicane
![]() Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 50 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 8 pulpe de pui, 100 ml ulei, 1 ceapa data pe razatoare, 1 cutiuta de pasta de rosii, sare, piper macinat, 2 linguri de otet, 1 lingura de zahar. Mod de preparare: Se taie pulpele in doua, se freaca cu sare si piper, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei pana se rumenesc. Se scoate carnea si se pune deoparte. Se caleste ceapa in ulei pana devine sticloasa, se adauga pasta de rosii, zahar, otet, sare si un pahar si jumatate de apa. Cand da in clocot, se adauga carnea si se fierbe la foc mic sub capac. Se servesc cu garnitura de orez sau spaghete.
9.998 vizualizări
1.018 tipăriri 29 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |