Rasol milanez din carne de viţel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel

Rasol milanez din carne de viţel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră.

Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună.

Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
7.836 vizualizări
997 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Stufat de crap din Izmir (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Antricot de viţel în staniol (Mâncăruri > Fripturi)
13. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Rasol cu afumătură (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Nuferi din cozonac cu fructe (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
25. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)
26. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Cap de viţel cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.