Rasol milanez din carne de viţel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel

Rasol milanez din carne de viţel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră.

Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună.

Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
7.868 vizualizări
1.002 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
4. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
8. Legume cu rasol de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Budincă cu şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Budincă de orez cu prune uscate (Dulciuri > Budinci)
12. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Budincă de cornuri (Dulciuri > Budinci)
15. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Budincă de clătite cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
20. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Bomboane din biscuiţi cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
22. Budincă de cozonac cu mere (Dulciuri > Budinci)
23. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Plăcintă din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.