Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel |
Rasol milanez din carne de viţel
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper. Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră. Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună. Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
7.773 vizualizări
Versiunea printabilă982 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi) 2. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi) 6. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 7. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi) 8. Bărcuţe din andive (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 10. Budincă de orez cu prune uscate (Dulciuri > Budinci) 11. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi) 12. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 13. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci) 15. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi) 17. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 18. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte) 21. Escalop de viţel (Mâncăruri > Fripturi) 22. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 25. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 27. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 29. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai) 30. Inimă de viţel umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) |