Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă lăcuită |
Raţă lăcuită
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 boboc de raţă, 3/4 l vin alb sec, 5 linguri miere, 4 linguri sos de soia, busuioc, sare. Mod de preparare: Se curăţă şi se spală bobocul de raţă, ungîndu-l în interior cu 1 lingură de miere şi sare. Tot în interior se va pune crenguţă de busuioc. Se aşează pasărea într-o cratiţă în care s-a turnat vinul şi se lasă să fiarbă la foc aproape 15 minute, apoi se repetă operaţia badijonării. De data aceasta se va lasa pasărea încă 5 minute în cuptor, se badijonează din nou şi, în sfîrşit, se lasă ultimele 5 minute la cuptor. Aceasta friptură se serveşte cu orez chinezesc şi cu salată verde, tăiată în fişii şi acrită cu oţet.
5.411 vizualizări
Versiunea printabilă1.003 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Ştiucă la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Biftec la grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 4. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Ceapă murată în vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Macrouri la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 9. Boboc de raţă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 12. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Dovlecei cu umplutură colorată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 14. Raţă umplută la frigare (Mâncăruri > Fripturi) 15. Scrumbii de Dunăre la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi) 17. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 18. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 21. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi) 23. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi) 24. Cartofi cu brânză Roquefort au gratin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Ruladă aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Ciuperci gratinate (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 27. Zarzavat conservat prin deshidratare (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 28. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi) 30. Raţă sălbatică cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) |