Raţă prăjită cu bere - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă prăjită cu bere

Raţă prăjită cu bere

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 raţă fără măruntaie, puţin pătrunjel tocat mărunt, 1,5 l de bere, 3 linguri mari de sos de soia, 2 linguri de zahăr.

Mod de preparare: Se spală bine raţa, se opăreşte puţin şi se spală încă o dată. Se pun toate componentele, mai puţin raţa, la fiert într-o tigaie cu fund adînc pînă să clocotească. Se pune şi raţa (întreagă) în tigaie şi se fierbe circa 40 minute pe foc domol. Se amestecă în tigaie din cînd în cînd pentru a acoperi uniform carnea cu sosul din tigaie. Cînd raţa este moale, se scoate din tigaie şi se pune la răcit. Se păstrează sosul în care s-a preparat raţa. Se taie raţa în bucăţi mici şi se toarnă sosul peste acestea. Se adaugă pătrunjelul.
8.605 vizualizări
1.045 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
2. Chec aperitiv cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ratatouille cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
10. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Chec aperitiv cu şunculiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Măduvioare la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
16. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
17. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
19. Somn marinat la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
21. Gâscă umplută cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
22. Zarzavat conservat prin deshidratare (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
24. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piept de raţă cu nudli cu mac şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
30. Plăcintă cu varză acră (vărzare) (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.