Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă prăjită cu bere |
Raţă prăjită cu bere
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 raţă fără măruntaie, puţin pătrunjel tocat mărunt, 1,5 l de bere, 3 linguri mari de sos de soia, 2 linguri de zahăr. Mod de preparare: Se spală bine raţa, se opăreşte puţin şi se spală încă o dată. Se pun toate componentele, mai puţin raţa, la fiert într-o tigaie cu fund adînc pînă să clocotească. Se pune şi raţa (întreagă) în tigaie şi se fierbe circa 40 minute pe foc domol. Se amestecă în tigaie din cînd în cînd pentru a acoperi uniform carnea cu sosul din tigaie. Cînd raţa este moale, se scoate din tigaie şi se pune la răcit. Se păstrează sosul în care s-a preparat raţa. Se taie raţa în bucăţi mici şi se toarnă sosul peste acestea. Se adaugă pătrunjelul.
8.528 vizualizări
Versiunea printabilă1.033 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 3. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 4. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume) 5. Chec aperitiv de morcovi cu mirodenii (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Aperitiv Ligia (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Galbi (Coaste de vită la grătar) (Mâncăruri > Fripturi) 9. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi) 10. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 11. Chifteluţe la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 12. Gogoşari muraţi la rece (Conserve din legume, murături > Murături simple) 13. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Cartofi gratinaţi cu nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Mămăligă prăjită cu slăninuţă şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai) 19. Festin delicios cu grătare (Mâncăruri > Fripturi) 20. Plăcintă cu varză acră (vărzare) (Aperitive > Aperitive cu legume) 21. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 22. Raţă umplută la frigare (Mâncăruri > Fripturi) 23. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume) 24. Măduvioare la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 25. Raţă sălbatică cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 26. Ştiucă la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Raţă la cuptor cu morcovi caramelizaţi în miere (Mâncăruri > Fripturi) 28. Pateuri aperitiv (Aperitive > Aperitive cu brânză) 29. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Aperitiv cu somon afumat şi castravete (Aperitive > Aperitive cu peşte) |