Raţă prăjită cu bere - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă prăjită cu bere

Raţă prăjită cu bere

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 raţă fără măruntaie, puţin pătrunjel tocat mărunt, 1,5 l de bere, 3 linguri mari de sos de soia, 2 linguri de zahăr.

Mod de preparare: Se spală bine raţa, se opăreşte puţin şi se spală încă o dată. Se pun toate componentele, mai puţin raţa, la fiert într-o tigaie cu fund adînc pînă să clocotească. Se pune şi raţa (întreagă) în tigaie şi se fierbe circa 40 minute pe foc domol. Se amestecă în tigaie din cînd în cînd pentru a acoperi uniform carnea cu sosul din tigaie. Cînd raţa este moale, se scoate din tigaie şi se pune la răcit. Se păstrează sosul în care s-a preparat raţa. Se taie raţa în bucăţi mici şi se toarnă sosul peste acestea. Se adaugă pătrunjelul.
8.650 vizualizări
1.053 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ficăţei de pasăre prăjiţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ostropel de raţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ceapă murată în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
8. Raţă cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pepeni muraţi (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
11. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Cartofi pai prăjiţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Aperitiv New Zealand (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
15. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
20. Conopidă prăjită cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Salată de cartofi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Ciuperci în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Ardei pişcători bulgăreşti muraţi (Conserve din legume, murături > Murături simple)
24. Somn marinat la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
28. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
29. Varză de Bruxelles în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.