Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Risotto cu carne tocată şi curry |
Risotto cu carne tocată şi curry
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 500 g carne tocata, 200 g orez, 500 ml supa concentrata (apa si Vegeta), o ceapa, o lingura margarina sau unt, o lingura curry, 125 g mazare congelata, 1 borcan boabe de porumb (200 g), 1/2 lingurita sare, 1 virf de cutit piper, 50 g patrunjel tocat, 1/2 ardei rosu taiat cubulete. Mod de preparare: Se curata si se toaca ceapa. Se prajeste in grasime. Se adauga curry si carnea tocata si se lasa sa se prajeasca citeva minute. Se pune orezul si supa concentrata. Se lasa sa fiarba cu capac circa 25 min. Se adauga mazarea si boabele de porumb cind au mai ramas 5 minute din timpul de fierbere, se sareaza si se pipereaza. Se adauga patrunjel si ardei cubulete.
9.744 vizualizări
Versiunea printabilă1.067 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Prăjitură din fructe cu cremă şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri) 2. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi) 3. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume) 5. Musaca de cartofi şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 6. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume) 7. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 8. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză) 10. Zacuscă de vinete şi gogoşari (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 11. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 12. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Tort de biscuiţi cu cacao şi cafea (Dulciuri > Torturi) 14. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi) 18. Plăcintă de cartofi şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 19. Salam de biscuiţi cu cafea (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 20. Păstrăv cu piper verde şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte) 21. Salată italienească (Salate > Salate de legume) 22. Tort cu cremă de unt şi portocale (Dulciuri > Torturi) 23. Aperitiv cu somon afumat şi castravete (Aperitive > Aperitive cu peşte) 24. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 25. Ouă în roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Ouă cu măsline şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate) 28. Vinete cu mozzarella sau telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume) 30. Salată de porumb cu maioneză (Salate > Salate de legume) |