Risotto cu carne tocată şi curry - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Risotto cu carne tocată şi curry

Risotto cu carne tocată şi curry

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g carne tocata, 200 g orez, 500 ml supa concentrata (apa si Vegeta), o ceapa, o lingura margarina sau unt, o lingura curry, 125 g mazare congelata, 1 borcan boabe de porumb (200 g), 1/2 lingurita sare, 1 virf de cutit piper, 50 g patrunjel tocat, 1/2 ardei rosu taiat cubulete.

Mod de preparare: Se curata si se toaca ceapa. Se prajeste in grasime. Se adauga curry si carnea tocata si se lasa sa se prajeasca citeva minute. Se pune orezul si supa concentrata. Se lasa sa fiarba cu capac circa 25 min. Se adauga mazarea si boabele de porumb cind au mai ramas 5 minute din timpul de fierbere, se sareaza si se pipereaza. Se adauga patrunjel si ardei cubulete.
9.837 vizualizări
1.083 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
2. Spaghete cu roşii şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
4. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Budincă de griş cu mure şi afine (Dulciuri > Budinci)
8. Chec cu nuci şi dulceaţă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
9. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
13. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
14. Salată chinezească de castraveţi (Salate > Salate de legume)
15. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
16. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Prăjitură din fructe cu cremă şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
22. Cod alb cu sos de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Gogoşari muraţi la rece (Conserve din legume, murături > Murături simple)
24. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Dovlecei cu telemea şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Sărmăluţe cu urdă în foi de ştevie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Cod cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sirop de zmeură (I) (Băuturi > Siropuri)
29. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi)
30. Sarmale dietetice (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.