Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Risotto cu carne tocată şi curry |
Risotto cu carne tocată şi curry
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 500 g carne tocata, 200 g orez, 500 ml supa concentrata (apa si Vegeta), o ceapa, o lingura margarina sau unt, o lingura curry, 125 g mazare congelata, 1 borcan boabe de porumb (200 g), 1/2 lingurita sare, 1 virf de cutit piper, 50 g patrunjel tocat, 1/2 ardei rosu taiat cubulete. Mod de preparare: Se curata si se toaca ceapa. Se prajeste in grasime. Se adauga curry si carnea tocata si se lasa sa se prajeasca citeva minute. Se pune orezul si supa concentrata. Se lasa sa fiarba cu capac circa 25 min. Se adauga mazarea si boabele de porumb cind au mai ramas 5 minute din timpul de fierbere, se sareaza si se pipereaza. Se adauga patrunjel si ardei cubulete.
9.802 vizualizări
Versiunea printabilă1.077 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 4. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă) 5. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Salată combinată de iarnă (Salate > Salate de legume) 7. Salată picantă de andive (Salate > Salate de legume) 8. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 10. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Pui cu şuncă şi unt de sardele (Mâncăruri > Fripturi) 12. Sos franţuzesc cu unt de sardele (Sosuri > Sosuri albe) 13. Risotto cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Sufleu de broccoli şi gulii (Aperitive > Aperitive cu legume) 16. Wassail (Băuturi > Băuturi cu vin) 17. Salată de cartofi cu mere (II) (Salate > Salate de legume) 18. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 19. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Clafoutis cu mure şi afine (Dulciuri > Prăjituri) 21. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe) 22. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 23. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume) 24. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume) 25. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Deliciu cu nuci şi sos de ciocolată şi cafea (Dulciuri > Prăjituri) 27. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre) 28. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 30. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |