Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roastbeef provensal |
Roastbeef provensal
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 50 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 kg carne, 2 linguri pesmet, 3 linguri ulei, sare, 4 linguri de ierburi provensale (maghiran, salvie, rozmarin, busuioc, oregano, cimbu de grădină, cimbrişor, mentă piperată), piper negru, 1 linguriţă praf de usturoi. Mod de preparare: Carnea se curăţă, se sărează şi se piperează. Uleiul se amestecă cu usturoiul şi cu condimentele. Se unge carnea şi se lasă acoperită pentru cîteva ore la loc rece. Se pune carnea într-un vas rezistent la foc, se presară cu pesmet şi se frige aproximativ 40 minute la temperatura de 225°C. Se serveşte cu cartofi şi salate de crudităţi.
4.594 vizualizări
Versiunea printabilă837 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) 2. Legume provensale (Aperitive > Aperitive cu legume) 3. Tartă provensală cu mere (Dulciuri > Prăjituri) 4. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi) 5. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate) 6. Orez provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 8. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume) |