Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.258 vizualizări
825 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Doradă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
7. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
8. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată marocană (Salate > Salate de legume)
11. Salată mexicană de porumb (Salate > Salate de legume)
12. Salată de vinete şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
13. Macrou afumat în foetaj (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Fasole uscată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tartă cu pere şi castane (Dulciuri > Prăjituri)
16. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri)
17. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
18. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Salată sârbească de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
20. Salată de ridichi de lună şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
21. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Tort de pişcoturi şi cu rom (Dulciuri > Torturi)
23. Castraveţi muraţi în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
24. Tort de clătite cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de vinete cu coriandru (Salate > Salate de legume)
27. Paste cu roşii si brânză de oaie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
29. Musaca din vinete şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.