Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II) |
Rulouri cu peşte (II)
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin. Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata. Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile. Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.290 vizualizări
Versiunea printabilă1.019 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume) 2. Tort cu zmeură (II) (Dulciuri > Torturi) 3. Peşte prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. File de peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Mititei (mici) (II) (Mâncăruri > Fripturi) 7. Sirop de zmeură (II) (Băuturi > Siropuri) 8. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri) 9. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 10. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume) 11. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Crap umplut cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Peşte înăbuşit cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Conopidă cu ouă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Salată rusească (II) (Salate > Salate de legume) 16. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme) 19. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 21. Conopidă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Borş de urzici (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 23. Plăcintă cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 24. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Prăjitură cu piersici (II) (Dulciuri > Prăjituri) 26. Somon cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Salată de fructe de sezon (II) (Dulciuri > Salate de fructe) 28. Peşte cu grapefruit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Crap pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |