Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II) |
Rulouri cu peşte (II)
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin. Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata. Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile. Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.325 vizualizări
Versiunea printabilă1.030 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. File de peşte cu castraveţi şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume) 3. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Crochete din peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte) 5. Tort de mere (II) (Dulciuri > Torturi) 6. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 8. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Peşte înăbuşit cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 12. Creier în aspic (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate) 15. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 19. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Pui cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Salată de cuş-cuş (II) (Salate > Salate de legume) 22. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă) 24. Rulouri de şuncă umplute cu mere şi varză acră (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte) 26. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 27. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 28. Piure de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Gogonele asortate (II) (Conserve din legume, murături > Murături combinate) |