Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.325 vizualizări
1.030 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. File de peşte cu castraveţi şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
3. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Crochete din peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Tort de mere (II) (Dulciuri > Torturi)
6. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Peşte înăbuşit cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Creier în aspic (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
15. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pui cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de cuş-cuş (II) (Salate > Salate de legume)
22. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
24. Rulouri de şuncă umplute cu mere şi varză acră (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Piure de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Gogonele asortate (II) (Conserve din legume, murături > Murături combinate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.