![]() |
![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Salam unguresc |
Salam unguresc
![]() Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Porţii: 20 Ingrediente: 10 kg carne de porc măcinată, 230 g sare, 300 g mujdei de usturoi, 300 g chimion măcinat, 200 g boia (100 g să fie iute), 30 g zahăr tos, 20 g piper măcinat, 10 m maţe. Mod de preparare: Se prepară la fel ca şi cârnatul de casă, după care se dă la fum.
27.312 vizualizări
1.728 tipăriri 13 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |