Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.123 vizualizări
972 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de peşte cu legume (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume)
3. Salată de tăiţei (Salate > Salate de legume)
4. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
9. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate)
10. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme)
11. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
12. Salată de andive cu portocale şi curmale (Salate > Salate de legume)
13. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată de creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
16. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
18. Gutui coapte (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
21. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
22. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
26. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume)
28. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.