Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.165 vizualizări
985 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salata şefului (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Salată de portocale şi sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
6. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
7. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
8. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de varză şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
10. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume)
11. Peşte rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
13. Salată caldă de cartofi şi varză (Salate > Salate de legume)
14. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
18. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Salată de gulii şi castravete (Salate > Salate de legume)
22. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Lichior de frăguţe (II) (Băuturi > Lichioruri)
24. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Salată de andive cu mere (Salate > Salate de legume)
26. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
27. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
28. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
29. Pate de ficat cu salată (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.