Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II) |
Salată Caesar (II)
Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval). Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline. Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare. Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.123 vizualizări
Versiunea printabilă972 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de peşte cu legume (Salate > Salate cu peşte) 2. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume) 3. Salată de tăiţei (Salate > Salate de legume) 4. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 5. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 6. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume) 9. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate) 10. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme) 11. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă) 12. Salată de andive cu portocale şi curmale (Salate > Salate de legume) 13. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 14. Salată de creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 15. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume) 16. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 17. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume) 18. Gutui coapte (II) (Dulciuri > Salate de fructe) 19. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume) 21. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte) 22. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 23. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 24. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte) 25. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă) 26. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume) 28. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 30. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă) |