Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată Dijon |
Salată Dijon
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: O capatana salata verde, 50 g seminte de migdale, 200 g broccoli, 50 g masline verzi impanate, 150 g mustar Dijon, 200 g iaurt, 10 g boia de ardei dulce, 50 g ceapa uscata, 10 g sare, 3 g piper. Mod de preparare: Broccoli se taie buchetele si se da un clocot in apa cu sare, salata verde se spala foaie cu foaie an apa rece, se rumenesc usor semintele de migdale intr-o tigaie din teflon, apoi se lasa la racit in timp ce taiem ceapa la un feliator in forma de inele, luam iaurtul si intr-un vas adaugam 2 linguri de mustar dijon, sarea, piperul, boia de ardei se amesteca pana se obtine un dresing omogen. Pe o farfurie intinsa se aranjeaza salata verde, iar peste salata se aseaza buchetelele de broccoli, maslinele verzi, semintele de migdale, se adauga sosul dresing, iar peste se orneaza cu inele de ceapa. Se setrveste ca aperitiv sau fel principal cu piine prajita.
5.033 vizualizări
Versiunea printabilă765 tipăriri 13 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 2. Păstrăv afumat cu salată (Aperitive > Aperitive cu peşte) 3. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume) 4. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume) 5. Salată de ţelină şi nuci (Salate > Salate de legume) 6. Salată caldă de varză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 7. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume) 8. Salată de orez cu curry (Salate > Salate de legume) 9. Salată de surimi cu avocado (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 10. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Salată de avocado (I) (Salate > Salate de legume) 12. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume) 14. Salată de ţelină şi portocale (Salate > Salate de legume) 15. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Salată de fructe roşii (Dulciuri > Salate de fructe) 17. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte) 18. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume) 19. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte) 20. Salată de crudităţi cu somon (Aperitive > Aperitive cu peşte) 21. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 22. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 23. Salată de cartofi cu crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 24. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume) 25. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 26. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume) 27. Salată de pepene galben (II) (Dulciuri > Salate de fructe) 28. Salată de pepeni (Dulciuri > Salate de fructe) 29. Salată de vinete cu gogoşari (Conserve din legume, murături > Murături combinate) 30. Salată picantă de orez (Salate > Salate de legume) |