Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (I) |
Salată ca la Nisa (I)
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: medie Porţii: 4 Ingrediente: 1 salată verde mare, 3 ouă fierte tăiate sferturi, 4 roşii, 1 ceapă mică tăiată inele, 1 conservă de ton în ulei scurs, 1 conservă fileuri de anşoa (scrumbie), 150 g fasole verde opărită, 10 măsline negre. Pentru dressing: 2 linguri muştar, 1 lingură de oţet, 6 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, 1 vîrf de cutit piper. Mod de preparare: Se aşează cîteva frunze de salată pe fundul unui vas. Se amestecă materiile prime, se aşează în grupuri peste salată şi se presară măslinele. Pentru dressing, se amestecă muştarul şi oţetul cu un tel, se toarnă uleiul şi se adaugă sarea şi piperul. Se toarnă peste salată sau se serveşte separat.
7.945 vizualizări
Versiunea printabilă1.100 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sos maioneză dietetică (Sosuri > Sosuri albe) 2. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 3. Tocăniţă de cârnăciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Raci fierţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Salată de varză cu maioneză (Salate > Salate de legume) 8. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Macaroane cu roşii şi morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 10. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume) 12. Morcovi cu fasole la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Spaghete cu sardele, masline si capere (Spaghetti alla Puttanesca) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Supă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Salată Piramida (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Macaroane cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Salată de cartofi cu mere (II) (Salate > Salate de legume) 18. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Plăcintă cu ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 20. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume) 21. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 22. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 24. Budincă de pâine (Aperitive > Aperitive cu brânză) 25. Clătite cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci) 29. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 30. Salată de paste cu dovlecei (Salate > Salate de legume) |