Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (I) |
Salată ca la Nisa (I)
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: medie Porţii: 4 Ingrediente: 1 salată verde mare, 3 ouă fierte tăiate sferturi, 4 roşii, 1 ceapă mică tăiată inele, 1 conservă de ton în ulei scurs, 1 conservă fileuri de anşoa (scrumbie), 150 g fasole verde opărită, 10 măsline negre. Pentru dressing: 2 linguri muştar, 1 lingură de oţet, 6 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, 1 vîrf de cutit piper. Mod de preparare: Se aşează cîteva frunze de salată pe fundul unui vas. Se amestecă materiile prime, se aşează în grupuri peste salată şi se presară măslinele. Pentru dressing, se amestecă muştarul şi oţetul cu un tel, se toarnă uleiul şi se adaugă sarea şi piperul. Se toarnă peste salată sau se serveşte separat.
7.907 vizualizări
Versiunea printabilă1.091 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tartă cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri) 2. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 3. Cremă de vanilie cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme) 4. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri) 5. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Creveţi la grătar cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 8. Salată de ceapă ca în Maramureş (Salate > Salate de legume) 9. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Eclere cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 11. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Dovlecei umpluţi cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 14. Piept de curcan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Corăbioare cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 16. Rozete de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Mere cu varză roşie şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Cafea aurie (Băuturi > Cafele) 19. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Tort Himalaya (Dulciuri > Torturi) 21. Sangria (I) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate) 22. Spumă de caise (Dulciuri > Spume) 23. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi) 25. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 26. Pîinişoare cu fructe uscate (Dulciuri > Prăjituri) 27. Salam unguresc (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume) 30. Plăcintă de cartofi şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) |