Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (II) |
Salată ca la Nisa (II)
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 cartofi fierţi în coajă, 4 roşii, 200 g fasole verde (tăiată bucăţi şi fiartă), 2 cepe, 2 ardei graşi, 1 cutie ton, 5-6 măsline. Pentru sos: uleiul de la cutia de ton şi 2-3 linguri oţet. Mod de preparare: Cartofii fierţi şi curăţaţi se taie felii, roşiile se taie rondele, ceapa peştişori, fasolea verde bucăţele şi ardeii graşi tăiaţi fâşii. Se amestecă toate bine cu tonul desfăcut bucăţele şi măslinele. Se toarnă deasupra sosul.
5.543 vizualizări
Versiunea printabilă1.028 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Budincă cu şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 5. Caracatiţă cu oţet (Aperitive > Aperitive cu peşte) 6. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 8. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi) 9. Cârnaţi bănăţeni (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă) 10. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte) 11. Sos caramel (Sosuri > Sosuri roşii) 12. Ouă umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume) 14. Sos Puttanesca (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 15. Cremă cu ouă şi pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Lazane cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Salată Scorpio (Salate > Salate cu peşte) 18. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 19. Găluşte cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 20. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 21. Peşte pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 23. Îngheţată de lămâi sau portocale (Dulciuri > Îngheţate) 24. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Cotlet umplut la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 26. Tartă crocantă cu broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume) 27. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume) 28. Tort cu căpşuni şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi) 29. Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Budincă de franzelă cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) |