Salată ca la Nisa (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (II)

Salată ca la Nisa (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 cartofi fierţi în coajă, 4 roşii, 200 g fasole verde (tăiată bucăţi şi fiartă), 2 cepe, 2 ardei graşi, 1 cutie ton, 5-6 măsline.
Pentru sos: uleiul de la cutia de ton şi 2-3 linguri oţet.

Mod de preparare: Cartofii fierţi şi curăţaţi se taie felii, roşiile se taie rondele, ceapa peştişori, fasolea verde bucăţele şi ardeii graşi tăiaţi fâşii. Se amestecă toate bine cu tonul desfăcut bucăţele şi măslinele.

Se toarnă deasupra sosul.
5.508 vizualizări
1.016 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ghiveci pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Spumă de caise (Dulciuri > Spume)
4. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Caracatiţă cu oţet (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ciulama de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Plachie de fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Clătite cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Chec cu cacao şi nucă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
14. Dulceaţă de piersici (Conserve de fructe > Dulceaţă)
15. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume)
19. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cartofi natur cu hamsii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Mousse au chocolat (I) (Dulciuri > Creme)
24. Salată de capere (II) (Salate > Salate de legume)
25. Prăjitură cu brânză de vacă şi sos de zmeură  (Dulciuri > Prăjituri)
26. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Mâncare de vinete cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Cuş-cuş cu caracatiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.