Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Salată de capere (II) |
Salată de capere (II)
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 rosii, 2 linguri capere in saramura, 1 legatura ceapa verde, 10 masline, 1 lingurita boia iute, 2 linguri otet din mere, 1 telina mica, 1 catel usturoi, 4 linguri ulei de masline, 1 lingurita oregano, sare, piper. Mod de preparare: Se pune la fiert apa in care se scufunda rapid rosiile, care apoi se pun in apa rece si se decojesc. Se taie rosiile cubulete si se pun intr-un castron mare. Se curata telina si se taie in felii subtiri sau in bastonase, se adauga in castron. Se taie ceapa in rondele si se pune in castron. Se amesteca separat otetul, boiaua, oregano, usturoiul, sarea si piperul dupa gust. Se preseaza cu o lingura de lemn caperele, se adauga impreuna cu maslinele in castron peste rosii, telina si ceapa. Se toarna sosul peste legume si se amesteca bine. Este bine sa se prepare in castroane individuale pentru a nu se pierde aroma caperelor.
3.601 vizualizări
Versiunea printabilă721 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tartă cu prune (II) (Dulciuri > Prăjituri) 2. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume) 7. Salată Teodora (Salate > Salate cu peşte) 8. Salată de andive, capere şi anşoa (Salate > Salate cu peşte) 9. Salată de praz cu somon afumat (Salate > Salate cu peşte) 10. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe) 11. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume) 13. Salată verde cu smântână (Salate > Salate de legume) 14. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 15. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Plăcintă cu varză (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 17. Salată de legume ţărănească (Salate > Salate de legume) 18. Tăiţei cu salată creaţă şi fistic (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 19. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume) 20. Salată Dijon (Salate > Salate de legume) 21. Salată portugheză (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 22. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume) 23. Salată de ciuperci cu mujdei de usturoi (Salate > Salate de legume) 24. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume) 25. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Salată de roşii cu telemea prăjită şi cimbru (Salate > Salate de legume) 27. Salată de toamnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 28. Salată de leurdă (Salate > Salate de legume) 29. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 30. Salată de ciuperci maramureşeană (Salate > Salate de legume) |