![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Salată de cuş-cuş (I) |
Salată de cuş-cuş (I)
![]() Reţetă tradiţională din Maroc
Ingrediente: 500 g cuş-cuş (bob de grau mediteranean), 550 ml apa, 2 rosii, 50-100 g morcov ras (dupa gust), 350 g maioneza, lamaie, sare (approximativ 1 lingura jumate), marar, patrunjel, ceapa verde - dupa gust.
Mod de preparare: Se ia cus-cosul din pachet si se amesteca cu apa; este nevoie de 30-40 de minute pana cand bobul de grau se inmoaie si creste. Nu se pune pe foc. In acest timp, se taie ingredientele in bucati mici (asemanator cu salata de boeuf). Se rade coaja de lamaie. Se adauga ingredientele: - se recomanda sa se inceapa cu maioneza, pt. a putea face o pasta dupa gust. - apoi se adauga rosiile, morcovul ras, coaja de lamaie, sare, marar, patrunjel, ceapa verde. - la sfarsit - se verifica consistenta pastei si se fac ultimele potriviri dupa gust. Se lasa la rece pt. cel putin o ora. Salata se serveste pe paine sau ca salata la un fel principal de mancare.
10.254 vizualizări
1.070 tipăriri 1 trimitere ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |