Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Salată de ton (I) |
Salată de ton (I)
Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 conserve ton bucăţi, 4 ouă fierte, 2 grepfruit mari, sare, 1 gălbenuş, ulei, 1 lingură muştar pentru maioneză. Mod de preparare: Se prepară o maioneză din gălbenuş, ulei şi muştar. Se adaugă ouăle fierte, tocate mărunt, tonul scurs de ulei (să fie ton bucăţi, nu mărunţit) şi grepfruiturile curăţate şi mărunţite. Se amestecă bine.
7.687 vizualizări
Versiunea printabilă1.000 tipăriri 6 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Salată în culori (Salate > Salate de legume) 3. Salată de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume) 4. Salată de castraveţi cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 5. Supă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Salată bavareză (Salate > Salate de legume) 8. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 9. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume) 10. Salată de vară cu ouă (Salate > Salate cu ouă) 11. Salată de păpădie fiartă (Salate > Salate de legume) 12. Salată de roşii cu sardele (Salate > Salate cu peşte) 13. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume) 16. Tartă Tatin cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri) 17. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume) 18. Prăjitură cu pere (I) (Dulciuri > Prăjituri) 19. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume) 20. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 22. Aperitiv crocant cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte) 23. Salată de vinete şi ardei graşi (Salate > Salate de legume) 24. Fasole uscată cu afumătură (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Salată de capere (I) (Salate > Salate de legume) 27. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume) 28. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 29. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume) 30. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |