Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 10

Ingrediente: 800 g năut, 500 g sfeclă roşie fiartă, 3 cepe, 500 g ton din conservă, 2 pahare maioneză.

Mod de preparare: Se lasă năutul la înmuiat în apă cu sare de seara pînă a doua zi. Se fierbe circa o oră năutul şi cînd s-a fiert se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie sfecla roşie fiartă pai, se toacă mărunt ceapa şi se mărunţeşte tonul scurs cu o furculiţă. Se amestecă toate ingredientele şi se adaugă maioneza.
3.805 vizualizări
767 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată Bucureşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
3. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Salată de ton şi roşii (Salate > Salate cu peşte)
5. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
6. Sardele marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
8. Supă de roşii cu fenicul (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
11. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Andive cu brânză rasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Salată tzatziki (I) (Salate > Salate de legume)
20. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Dulceaţă de pepeni verzi sau galbeni (Conserve de fructe > Dulceaţă)
22. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Salată de ceapă cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
24. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Prăjitură pufoasă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
28. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de andive cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
30. Sarmale de varză acră cu orez şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.