Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 10

Ingrediente: 800 g năut, 500 g sfeclă roşie fiartă, 3 cepe, 500 g ton din conservă, 2 pahare maioneză.

Mod de preparare: Se lasă năutul la înmuiat în apă cu sare de seara pînă a doua zi. Se fierbe circa o oră năutul şi cînd s-a fiert se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie sfecla roşie fiartă pai, se toacă mărunt ceapa şi se mărunţeşte tonul scurs cu o furculiţă. Se amestecă toate ingredientele şi se adaugă maioneza.
3.578 vizualizări
685 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
3. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
7. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Salată de căpşuni (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de morcovi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
13. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
15. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
17. Batoane cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
18. Roşii cu crabi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Supă de roşii cu fenicul (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Bulgări de zăpadă (lapte de pasăre) (Dulciuri > Creme)
25. Salată de ţâri (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată de castraveţi cu iaurt (Salate > Salate de legume)
27. Salată de vinete Mustafa (Salate > Salate de legume)
28. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.