Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie |
Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 10 Ingrediente: 800 g năut, 500 g sfeclă roşie fiartă, 3 cepe, 500 g ton din conservă, 2 pahare maioneză. Mod de preparare: Se lasă năutul la înmuiat în apă cu sare de seara pînă a doua zi. Se fierbe circa o oră năutul şi cînd s-a fiert se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie sfecla roşie fiartă pai, se toacă mărunt ceapa şi se mărunţeşte tonul scurs cu o furculiţă. Se amestecă toate ingredientele şi se adaugă maioneza.
3.578 vizualizări
Versiunea printabilă685 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 2. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte) 3. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate) 4. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume) 7. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte) 8. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Salată de căpşuni (Dulciuri > Salate de fructe) 10. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe) 11. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Salată de morcovi cu maioneză (Salate > Salate de legume) 13. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 14. Salată italienească (Salate > Salate de legume) 15. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume) 17. Batoane cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri) 18. Roşii cu crabi (Aperitive > Aperitive cu peşte) 19. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 21. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 22. Supă de roşii cu fenicul (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Bulgări de zăpadă (lapte de pasăre) (Dulciuri > Creme) 25. Salată de ţâri (Salate > Salate cu peşte) 26. Salată de castraveţi cu iaurt (Salate > Salate de legume) 27. Salată de vinete Mustafa (Salate > Salate de legume) 28. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi) 29. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) |