Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 10

Ingrediente: 800 g năut, 500 g sfeclă roşie fiartă, 3 cepe, 500 g ton din conservă, 2 pahare maioneză.

Mod de preparare: Se lasă năutul la înmuiat în apă cu sare de seara pînă a doua zi. Se fierbe circa o oră năutul şi cînd s-a fiert se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie sfecla roşie fiartă pai, se toacă mărunt ceapa şi se mărunţeşte tonul scurs cu o furculiţă. Se amestecă toate ingredientele şi se adaugă maioneza.
3.552 vizualizări
677 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Sărmăluţe cu urdă în foi de ştevie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
4. Dovlecei umpluti cu scoici şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată a la Monpe (Salate > Salate de legume)
7. Plăcintă cu brânză şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată germană cu limbă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
10. Salată de căpşuni (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
12. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
15. Salată de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
16. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte)
17. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Paste cu kaizer şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Spaghete cu legume şi nuci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Tort cu pere şi migdale (Dulciuri > Torturi)
22. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume)
23. Îngheţată de vişine cu zeamă de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
24. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Prăjitură moale cu nucă şi cremă de cafea (Dulciuri > Prăjituri)
26. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
27. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Brânză la cuptor cu ardei copt şi măsline (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Clătite umplute cu broccoli şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.