Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie |
Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 10 Ingrediente: 800 g năut, 500 g sfeclă roşie fiartă, 3 cepe, 500 g ton din conservă, 2 pahare maioneză. Mod de preparare: Se lasă năutul la înmuiat în apă cu sare de seara pînă a doua zi. Se fierbe circa o oră năutul şi cînd s-a fiert se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie sfecla roşie fiartă pai, se toacă mărunt ceapa şi se mărunţeşte tonul scurs cu o furculiţă. Se amestecă toate ingredientele şi se adaugă maioneza.
3.552 vizualizări
Versiunea printabilă677 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Sărmăluţe cu urdă în foi de ştevie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 4. Dovlecei umpluti cu scoici şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Salată a la Monpe (Salate > Salate de legume) 7. Plăcintă cu brânză şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu brânză) 8. Salată germană cu limbă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 9. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri) 10. Salată de căpşuni (Dulciuri > Salate de fructe) 11. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume) 12. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci) 15. Salată de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume) 16. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte) 17. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Paste cu kaizer şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Spaghete cu legume şi nuci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 20. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 21. Tort cu pere şi migdale (Dulciuri > Torturi) 22. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume) 23. Îngheţată de vişine cu zeamă de lămâie (Dulciuri > Îngheţate) 24. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Prăjitură moale cu nucă şi cremă de cafea (Dulciuri > Prăjituri) 26. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri) 27. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate) 28. Brânză la cuptor cu ardei copt şi măsline (Aperitive > Aperitive cu brânză) 29. Clătite umplute cu broccoli şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri) |