Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 10

Ingrediente: 800 g năut, 500 g sfeclă roşie fiartă, 3 cepe, 500 g ton din conservă, 2 pahare maioneză.

Mod de preparare: Se lasă năutul la înmuiat în apă cu sare de seara pînă a doua zi. Se fierbe circa o oră năutul şi cînd s-a fiert se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie sfecla roşie fiartă pai, se toacă mărunt ceapa şi se mărunţeşte tonul scurs cu o furculiţă. Se amestecă toate ingredientele şi se adaugă maioneza.
3.593 vizualizări
691 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu piept de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
4. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume)
5. Biftec corsican (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Menuet cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Cornuleţe cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Musaca de cartofi şi antricot (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată cu şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Dolmade (sărmăluţe în foi de viţă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Bomboane din fondant cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
20. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)
24. Tort cu biscuiţi şi cu nuci (Dulciuri > Torturi)
25. Tartă cu mere şi gem de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
26. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
27. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
28. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Clafoutis cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată poloneză de sfeclă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.