Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Filipine » Salată de vară cu roşii şi tofu |
Salată de vară cu roşii şi tofu
Reţetă tradiţională din Filipine
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 1/2 salată verde ruptă cu mâna în fâşii mici sau tocată, 1 roşie mare sau 2 medii (tăiată cubuleţe), 100 g tofu (brânză de soia) cu mărar sau simplă - tăiată cubuleţe, mărar proaspăt tocat (merge şi uscat), cimbru, suc de la 1/2 lămîie, 1 lingură ulei (de măsline, preferabil), sare după gust. Mod de preparare: Se amestecă bine totul într-un bol.
6.046 vizualizări
Versiunea printabilă1.018 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Gogoşari în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple) 2. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 4. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume) 5. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 6. Clafoutis cu piersici (Dulciuri > Prăjituri) 7. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Tort cu biscuiţi şi cu nuci (Dulciuri > Torturi) 10. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 11. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 12. Tort cu migdale şi mascarpone (Dulciuri > Torturi) 13. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Cremă de sfeclă cu stafide şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume) 18. Peşte pane în ou şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte) 20. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 22. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 25. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri) 26. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple) 27. Saramură de crap aromată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză) |