Salată de vară cu roşii şi tofu - reţetă tradiţională din Filipine - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Filipine » Salată de vară cu roşii şi tofu

Salată de vară cu roşii şi tofu

Reţetă tradiţională din Filipine
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1/2 salată verde ruptă cu mâna în fâşii mici sau tocată, 1 roşie mare sau 2 medii (tăiată cubuleţe), 100 g tofu (brânză de soia) cu mărar sau simplă - tăiată cubuleţe, mărar proaspăt tocat (merge şi uscat), cimbru, suc de la 1/2 lămîie, 1 lingură ulei (de măsline, preferabil), sare după gust.

Mod de preparare: Se amestecă bine totul într-un bol.
6.046 vizualizări
1.018 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gogoşari în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
2. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
4. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
5. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Clafoutis cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
7. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Tort cu biscuiţi şi cu nuci (Dulciuri > Torturi)
10. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Tort cu migdale şi mascarpone (Dulciuri > Torturi)
13. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Cremă de sfeclă cu stafide şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Peşte pane în ou şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
26. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
27. Saramură de crap aromată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.