Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir |
Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir
Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 250 g varza acra de la butoi, 1 cutie de kefir (iaurt natural), 100-150 g cascaval afumat, sare. Mod de preparare: Se amesteca varza cu kefirul si se adauga cascavalul taiat felii subtiri sau dat prin razatoare. Se adauga sare dupa gust. Se consuma a doua zi dupa preparare. Este excelenta la fripturi, peste, etc.
6.679 vizualizări
Versiunea printabilă1.132 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Şalău sau cod umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Salată exotică (Salate > Salate de legume) 4. Omletă cu mălai şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Şalău cu garnitură de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Croq Monsieur (Aperitive > Sandviciuri) 9. Ficăţei de pasăre pate (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Mămăligă prăjită cu slăninuţă şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai) 12. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate) 14. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 16. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Salată şapte straturi (Salate > Salate de legume) 18. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte) 19. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă) 20. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Supă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Salată de caracatiţă cu legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 24. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci) 25. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 27. Salată verde spaniolă (Salate > Salate de legume) 28. Prăjitură moale cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri) 29. Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |