![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Bulgaria » Salată de vinete cu dovleac |
Salată de vinete cu dovleac
![]() Reţetă tradiţională din Bulgaria
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 8 Ingrediente: 1 kg vinete, 500 g dovleac, 1 ceapă tocată, ulei, sare. Mod de preparare: Vinetele se coc, se curăţă şi se toacă. Dovleacul tăiat bucăţele se fierbe 10-15 minute în apă cu sare, iar apoi sa pasează cât să se obţină o pastă omogenă. În pasta obţinută, se adaugă vinetele, ceapa, uleiul şi sarea după gust. Se poate orna, dacă doriţi, cu felii de castraveţi şi de gogoşari muraţi.
5.083 vizualizări
972 tipăriri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |