Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu parizer |
Salată elveţiană cu parizer
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 400 g parizer, 200 g cascaval, 2 castraveti acri (cca 80 g), 1 ceapa mijlocie, 1 legatura ridichi. Pentru sos: 1 lingurita mustar, sare, piper, 1 varf de cutit de zahar, 4-5 linguri otet, 4 linguri zeama din borcanul cu castraveti, 4 linguri zeama concentrata de carne (Knorr+apa), 5 linguri ulei, 1 legatura de ceapa verde (doar coditele). Mod de preparare: Se decojeste parizerul, se taie mai intai felii, apoi fasii si la fel cascavalul si castravetii. Ceapa si ridichile se taie feliute. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca cu sosul, care se prepara astfel: se amesteca mustarul, sarea, piperul si otetul, apoi se adauga zeama de la castraveti, zeama de carne si uleiul. Se lasa salata circa o ora sa se patrunda si inainte de a o servi, se presara deasupra coditele de ceapa verde taiate rondele.
4.909 vizualizări
Versiunea printabilă916 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte) 2. Salată de praz cu somon afumat (Salate > Salate cu peşte) 3. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre) 4. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume) 5. Salată de ţelină şi nuci (Salate > Salate de legume) 6. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume) 7. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte) 8. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă) 9. Salată de ţelină fiartă a la grec (Salate > Salate de legume) 10. Salată de fructe (Dulciuri > Salate de fructe) 11. Salată în culori (Salate > Salate de legume) 12. Salată de ouă cu piept afumat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 13. Salată de praz fiert (Salate > Salate de legume) 14. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri) 15. Salată verde cu smântână (Salate > Salate de legume) 16. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 17. Salată rapidă cu ton (Salate > Salate cu peşte) 18. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume) 19. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă) 20. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 21. Salată de măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume) 22. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume) 23. Salată de ciuperci (I) (Salate > Salate de legume) 24. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Salată de orez brun cu curry (Salate > Salate de legume) 26. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume) 27. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume) 29. Salată de orez cu ton şi dovleac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 30. Salată combinată de fructe (Dulciuri > Salate de fructe) |