Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu parizer |
Salată elveţiană cu parizer
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 400 g parizer, 200 g cascaval, 2 castraveti acri (cca 80 g), 1 ceapa mijlocie, 1 legatura ridichi. Pentru sos: 1 lingurita mustar, sare, piper, 1 varf de cutit de zahar, 4-5 linguri otet, 4 linguri zeama din borcanul cu castraveti, 4 linguri zeama concentrata de carne (Knorr+apa), 5 linguri ulei, 1 legatura de ceapa verde (doar coditele). Mod de preparare: Se decojeste parizerul, se taie mai intai felii, apoi fasii si la fel cascavalul si castravetii. Ceapa si ridichile se taie feliute. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca cu sosul, care se prepara astfel: se amesteca mustarul, sarea, piperul si otetul, apoi se adauga zeama de la castraveti, zeama de carne si uleiul. Se lasa salata circa o ora sa se patrunda si inainte de a o servi, se presara deasupra coditele de ceapa verde taiate rondele.
4.853 vizualizări
Versiunea printabilă899 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume) 2. Salată de căpşuni cu lămâie şi rom (Dulciuri > Salate de fructe) 3. Salată de ţâri (Salate > Salate cu peşte) 4. Salată de cicoare de frunze (Salate > Salate de legume) 5. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 6. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume) 7. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Păstrăv afumat cu salată (Aperitive > Aperitive cu peşte) 9. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume) 10. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă) 11. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 12. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 13. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă) 14. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume) 15. Salată de crudităţi cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 16. Salată de măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume) 17. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 18. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte) 20. Salată cu tofu (Salate > Salate de legume) 21. Salată cu brânză şi nuci (II) (Salate > Salate de legume) 22. Salată de pepeni (Dulciuri > Salate de fructe) 23. Salată de quinoa cu portocale şi mentă (Salate > Salate de legume) 24. Salată de roşii cu usturoi (Salate > Salate de legume) 25. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume) 26. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte) 27. Salată picantă de orez (Salate > Salate de legume) 28. Salată de surimi cu avocado (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 29. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume) 30. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne) |