Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval |
Salată elveţiană cu salam şi caşcaval
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat. Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete. Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul. Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.426 vizualizări
Versiunea printabilă949 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tort de curmale si frişcă (Dulciuri > Torturi) 2. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre) 3. Salată cu surimi şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 4. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 5. Gogoşari umpluţi cu ciuperci (Conserve din legume, murături > Murături combinate) 6. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Filets de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 10. Plăcinţele cu cartofi şi ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume) 11. Tobă de casă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 12. Salată caldă de cartofi şi varză (Salate > Salate de legume) 13. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre) 14. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 15. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi) 16. Salată turcească cu sos de kefir (Salate > Salate cu carne de pasăre) 17. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Prăjitură cu nucă şi cafea (Dulciuri > Prăjituri) 19. Prăjitură cu lapte bătut şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 20. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Baclava cu sirop de rom (Dulciuri > Prăjituri) 22. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi) 23. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi) 24. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 25. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Saramură de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Bulgări de zăpadă (lapte de pasăre) (Dulciuri > Creme) 28. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume) 29. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate) |