Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.498 vizualizări
976 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ragout de viţel sau miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Peperonată cu legume şi usturoi proaspăt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
4. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)
7. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Păstrăvi cu piper verde şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
11. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă)
15. Lasagna cu verdeaţă şi dovlecei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
18. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată de căpşuni (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
21. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
22. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Crochete de creier şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată asortată de toamnă (Salate > Salate de legume)
27. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.