Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval |
Salată elveţiană cu salam şi caşcaval
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat. Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete. Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul. Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.470 vizualizări
Versiunea printabilă965 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată orientală cu peşte sărat (Salate > Salate cu peşte) 2. Salată cu vinete şi dovlecei cruzi (Salate > Salate de legume) 3. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 4. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Salată de mazăre (Salate > Salate de legume) 6. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte) 8. Brioşe cu banane şi ghimbir (Dulciuri > Prăjituri) 9. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Salată cu mortadella (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 12. Ficăţei de pasăre pate (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte) 14. Prăjitură de orez cu gogoşari şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Roşii umplute cu pastă de păstrăv (Aperitive > Aperitive cu peşte) 16. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 17. Zacuscă de ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 18. Morcovi cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri) 20. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 21. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 22. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume) 23. Şalău cu garnitură de orez şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Frigărui cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Fripturi) 25. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 28. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte) 29. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Salată portugheză (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre) |