Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă |
Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit. Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.205 vizualizări
Versiunea printabilă818 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume) 2. Tort cu migdale şi frişcă (Dulciuri > Torturi) 3. Gogoşi cu iaurt (Dulciuri > Gogoşi) 4. Shaorma de casă (Mâncăruri > Fripturi) 5. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri) 6. Aperitiv cu hering afumat şi scrumbie (Aperitive > Aperitive cu peşte) 7. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume) 8. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi) 9. Prăjitură pufoasă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri) 10. Tort cu mere şi cremă de zahăr ars (Dulciuri > Torturi) 11. Mâncare cu pastramă de oaie şi fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Salată de surimi şi orez (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 13. Salată de crudităţi (V) (Salate > Salate de legume) 14. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte) 15. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi) 16. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte) 17. Salată cu frişcă (Dulciuri > Creme) 18. Şarlotă cu mere (Dulciuri > Creme) 19. Colac cu vişine (Dulciuri > Cozonaci şi checuri) 20. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 21. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi) 23. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 24. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume) 26. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Farfalle cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 29. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi) |