Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă |
Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit. Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.247 vizualizări
Versiunea printabilă826 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Cremă de piersici (Dulciuri > Creme) 2. Cod cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume) 5. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri) 6. Piure de cartofi şi sfeclă cu ochiuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Salată Piramida (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 8. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume) 9. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre) 10. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Tort cu ciocolată şi migdale (Dulciuri > Torturi) 12. Cartofi cu castraveţi şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Sirop din porumbe (Băuturi > Siropuri) 14. Salată de peşte cu legume (Salate > Salate cu peşte) 15. Penne cu ceapă roşie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 16. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte) 17. Ouă umplute cu sardele de Lissa (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte) 19. Clătite cu morcovi şi compot de mere (Dulciuri > Clătite) 20. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte) 21. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi) 22. Biftec corsican (Mâncăruri > Fripturi) 23. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Supă de gulii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi) 28. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Tort cu portocale si nuci (Dulciuri > Torturi) 30. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |