Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.578 vizualizări
936 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Sirop de zmeură (II) (Băuturi > Siropuri)
3. Salată italiană cu ton (Salate > Salate cu peşte)
4. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
5. Sfeclă cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Tort cu bezea şi smochine (Dulciuri > Torturi)
7. Sirop de căpşuni (Băuturi > Siropuri)
8. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
11. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume)
15. Roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
17. Cremşnit cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
18. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Sarmale de varză acră cu orez şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată poloneză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
21. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
25. Gazpacho (Supă rece de roşii) (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Risotto cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
28. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.