Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească de ceapă |
Salată franţuzească de ceapă
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 500 g ceapa marunta sau arpagic, 100 ml ulei, sare, otet. Mod de preparare: Se curata cepele si se fierb in apa cu sare pana devin sticloase. Se lasa sa se scurga si se rumenesc in ulei incins. Se scot intr-un castronas, se stropesc cu otet, se sareaza si se toarna deasupra uleiul in care s-au prajit. Se serveste rece.
4.326 vizualizări
Versiunea printabilă804 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte) 2. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume) 3. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 4. Salată rusească (I) (Salate > Salate de legume) 5. Salată rusească cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 6. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă) 7. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii) 8. Salată de căpşuni (Dulciuri > Salate de fructe) 9. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume) 10. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume) 11. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 12. Salată berlineză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 13. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 14. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume) 15. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe) 16. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume) 17. Salată de castraveţi şi ridichi (Salate > Salate de legume) 18. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume) 19. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri (Salate > Salate cu carne de pasăre) 20. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte) 22. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume) 23. Salată cu şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 24. Salată de ton şi roşii (Salate > Salate cu peşte) 25. Salată de mere şi portocale (Dulciuri > Salate de fructe) 26. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Tarte cu dovlecei şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume) 28. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte) 29. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume) |