Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Salată portugheză (II) |
Salată portugheză (II)
Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 6 oua, 10 rosii potrivite, 200 g hering (marinat sau sarat), 100 ml lei, 20 ml suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Se fierb oualele tari. Dintr-un galbenus, uleiul si sucul de lamaie se face maioneza usor picanta. La rosii, se taie capacul si se curata de samanta, cu o lingurita si se sareaza si se pipereaza dupa gust, iar in interior se introduce o jumate de ou, o felii de hering. Se orneaza deasupra cu maioneza si o frunzuta de patrunjel. Se serveste la aperitiv cu tartine cu pasta de urda picanta si marar, date la cuptor circa 15-20 min.
5.904 vizualizări
Versiunea printabilă908 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 2. Salată italienească (Salate > Salate de legume) 3. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte) 4. Salată Delicia (Salate > Salate cu carne de pasăre) 5. Peşte pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Salată răcoritoare de vară (Salate > Salate de legume) 7. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Tort cu zmeură (II) (Dulciuri > Torturi) 9. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte) 10. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 12. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume) 14. Salată de gulii şi castravete (Salate > Salate de legume) 15. Omletă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 17. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 18. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume) 19. Salată verde spaniolă (Salate > Salate de legume) 20. Peşte cu salată de fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte) 22. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă) 23. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume) 24. Salată caldă de varză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 25. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume) 26. Sirop de zmeură (II) (Băuturi > Siropuri) 27. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume) 28. Cacik (salată de castraveti turcească) (Aperitive > Aperitive cu legume) 29. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume) 30. Păstrăv afumat cu salată (Aperitive > Aperitive cu peşte) |