Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie |
Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 heringi, 1 kg cartofi, 3 cepe, 1 sfeclă roşie, 3 mere, sare, piper, pătrunjel, ulei, oţet. Mod de preparare: Se fierb cartofii şi sfecla, după care se taie în felii. Peştele se rupe în fâşii foarte mici, cepele se taie peştişori, iar merele cubuleţe. Se amestecă totul cu sare, piper, pătrunjel tocat, ulei şi oţet. Se serveşte rece.
4.372 vizualizări
Versiunea printabilă789 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 3. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Cozonac trandafir cu vanilie şi nuci (Dulciuri > Cozonaci şi checuri) 5. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Păstrăv înăbuşit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 9. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză) 10. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 12. Salată turcească cu sos de kefir (Salate > Salate cu carne de pasăre) 13. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Papricaş de Sibiu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 17. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză) 18. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Şalău polonez rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 21. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume) 22. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 23. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 24. Salată marocană (Salate > Salate de legume) 25. Lapte de piersici (Dulciuri > Salate de fructe) 26. Supă de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă) 28. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume) 29. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) |