Salată ucraineană cu peşte afumat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Salată ucraineană cu peşte afumat

Salată ucraineană cu peşte afumat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peşte afumat, 3 cartofi mari, 4 morcovi mari, 1 sfeclă roşie, 100 g caşcaval, 300 g maioneză.

Mod de preparare: Se dezosează peştele (macrou sau alt peşte, după preferinţă), se taie felii şi se aşează pe un platou legumele, în straturi, deasupra peştelui.

Legumele sunt fierte în prealabil şi date pe răzătoare. Pentru colorit, se aşează astfel: sfeclă roşie, cartofi, morcovi.

După ce se aranjează legumele, se presară caşcavalul dat prin răzătoare, se acoperă totul cu un strat de maioneză.

Nu se sărează, pentru că peştele este sărat.
10.675 vizualizări
1.140 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume)
3. Jambon de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de roşii (Salate > Salate de legume)
6. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Salată de ton şi roşii (Salate > Salate cu peşte)
9. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată de varză acră (Salate > Salate de legume)
11. Salată de cartofi cu castraveţi şi crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
13. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Peşte marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de piure de fasole (Salate > Salate de legume)
17. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
18. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
20. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume)
21. Aperitiv cu hering afumat şi scrumbie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
26. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume)
27. Rasol cu afumătură (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
29. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Tartă cu peşte şi andive (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.