Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Vietnam » Salată vietnameză cu pui |
Salată vietnameză cu pui
Reţetă tradiţională din Vietnam
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea-soarelui, 1 1/2 ceasca ridiche rasa, 1 tulpina de telina taiata fasii subtiri, 1 ceapa mijlocie taiata rondele fine, 1 morcov mare ras, 3 cepe verzi taiate fasii lungi, 250 g carne de pui fiarta (taiata fasii), cateva frunze de salata verde, 2 linguri nuci prajite si zdrobite, verdeata proaspata (menta, patrunjel). Pentru sos: 3 linguri sos de soia, 4 linguri zeama de lamaie, 4 linguri ulei vegetal, 2 linguri zahar, 1 catel de usturoi presat. Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-un tuci sau intr-o tigaie de teflon si se prajesc telina si ridichea circa 2 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Cand s-au inmuiat, se adauga ceapa, se caleste si ea 1 minut, apoi se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca ridichea, telina si ceapa cu morcovul ras, ceapa verde si carnea de pui, se aseaza intr-o farfuie pe frunzele de salata si se garnisesc cu nuca zdrobita si verdeata. Pentru sos, se amesteca toate ingredientele. Se toarna peste salata, cu putin timp inainte de a o servi.
11.101 vizualizări
Versiunea printabilă1.164 tipăriri 23 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 2. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume) 3. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 4. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre) 6. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume) 7. Salată în culori (Salate > Salate de legume) 8. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre) 9. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 10. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă) 13. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 15. Pui umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume) 17. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte) 18. Salată de pepene galben (II) (Dulciuri > Salate de fructe) 19. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume) 21. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte) 22. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre) 23. Salată tropicală (Dulciuri > Salate de fructe) 24. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 25. Salată de legume ţărănească (Salate > Salate de legume) 26. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume) 27. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi) 28. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi) |