Salată vietnameză cu pui - reţetă tradiţională din Vietnam - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Vietnam » Salată vietnameză cu pui

Salată vietnameză cu pui

Reţetă tradiţională din Vietnam
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea-soarelui, 1 1/2 ceasca ridiche rasa, 1 tulpina de telina taiata fasii subtiri, 1 ceapa mijlocie taiata rondele fine, 1 morcov mare ras, 3 cepe verzi taiate fasii lungi, 250 g carne de pui fiarta (taiata fasii), cateva frunze de salata verde, 2 linguri nuci prajite si zdrobite, verdeata proaspata (menta, patrunjel).
Pentru sos: 3 linguri sos de soia, 4 linguri zeama de lamaie, 4 linguri ulei vegetal, 2 linguri zahar, 1 catel de usturoi presat.

Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-un tuci sau intr-o tigaie de teflon si se prajesc telina si ridichea circa 2 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Cand s-au inmuiat, se adauga ceapa, se caleste si ea 1 minut, apoi se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Se amesteca ridichea, telina si ceapa cu morcovul ras, ceapa verde si carnea de pui, se aseaza intr-o farfuie pe frunzele de salata si se garnisesc cu nuca zdrobita si verdeata.
Pentru sos, se amesteca toate ingredientele. Se toarna peste salata, cu putin timp inainte de a o servi.
11.101 vizualizări
1.164 tipăriri
23 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
3. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume)
7. Salată în culori (Salate > Salate de legume)
8. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
13. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Pui umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume)
17. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată de pepene galben (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume)
21. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
22. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Salată tropicală (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Salată de legume ţărănească (Salate > Salate de legume)
26. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
27. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.