Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton |
Şalău a la Balaton
Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.
Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.123 vizualizări
Versiunea printabilă1.028 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sarmale de varză acră cu orez şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Peşte în aluat crocant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Sparanghel cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Caserolă cu ton şi broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi) 9. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Crostata di mele (Dulciuri > Prăjituri) 11. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Inimă de viţel umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 13. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Zacuscă de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Pui ţărănesc (Mâncăruri > Fripturi) 17. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Pulpă de viţel friptă (Mâncăruri > Fripturi) 19. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Ciorbă de varză albă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Orez chinezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 22. Melcişori cu nucă (Dulciuri > Prăjituri) 23. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Cannelloni cu umplutură de dovlecei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 25. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme) 28. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 29. Musaca de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Tort de clătite (Dulciuri > Torturi) |