Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.176 vizualizări
1.037 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
3. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Tocăniţă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Iepure cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Cartofi chips (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
11. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Găină umplută (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
14. Pere în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
15. Salată Caesar (I) (Salate > Salate de legume)
16. Ouă în roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Ochiuri cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Cremă de piersici (Dulciuri > Creme)
19. Melci cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sos de hrean cu iaurt (Sosuri > Sosuri reci)
21. Deliciu cu brânză de vaci (Dulciuri > Creme)
22. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
23. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
24. Alb-negru (Dulciuri > Prăjituri)
25. Cruşon de portocale sau lămâi (Băuturi > Băuturi cu vin)
26. Salată de castraveţi (Salate > Salate de legume)
27. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.