Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton |
Şalău a la Balaton
Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.
Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.176 vizualizări
Versiunea printabilă1.037 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Salată de andive (Salate > Salate de legume) 3. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 6. Tocăniţă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 7. Iepure cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Cartofi chips (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii) 10. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi) 11. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Găină umplută (Mâncăruri > Fripturi) 13. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume) 14. Pere în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple) 15. Salată Caesar (I) (Salate > Salate de legume) 16. Ouă în roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Ochiuri cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Cremă de piersici (Dulciuri > Creme) 19. Melci cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Sos de hrean cu iaurt (Sosuri > Sosuri reci) 21. Deliciu cu brânză de vaci (Dulciuri > Creme) 22. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă) 23. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume) 24. Alb-negru (Dulciuri > Prăjituri) 25. Cruşon de portocale sau lămâi (Băuturi > Băuturi cu vin) 26. Salată de castraveţi (Salate > Salate de legume) 27. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 29. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne) |