Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.123 vizualizări
1.028 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sarmale de varză acră cu orez şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Peşte în aluat crocant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sparanghel cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Caserolă cu ton şi broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Crostata di mele (Dulciuri > Prăjituri)
11. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Inimă de viţel umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Zacuscă de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui ţărănesc (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Pulpă de viţel friptă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Ciorbă de varză albă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Orez chinezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Melcişori cu nucă (Dulciuri > Prăjituri)
23. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Cannelloni cu umplutură de dovlecei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme)
28. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Musaca de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Tort de clătite (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.