Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.214 vizualizări
1.042 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ghiveci călugăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Turtă dulce cu mere (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
3. Varză acră orientală (Conserve din legume, murături > Murături simple)
4. Bărcuţe de vinete cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte)
6. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Cotlete de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciulama de miel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sărmăluţe de orez în foi de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Scrumbii cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Tort cu mere şi cremă de zahăr ars (Dulciuri > Torturi)
15. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Paste cu pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume)
19. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată de fructe roşii (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Corn cu gem de caise (Dulciuri > Prăjituri)
22. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tarte cu ciuperci şi ouă de prepeliţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Rulou de pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Omletă dulce cu lichior de portocale (Dulciuri > Prăjituri)
29. Supă de zarzavat simplă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Dulceaţă de vişine (Conserve de fructe > Dulceaţă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.