Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval |
Sandviciuri calde cu caşcaval
Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper. Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt. Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine. Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus. Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească. Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.388 vizualizări
Versiunea printabilă1.066 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne) 5. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume) 7. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume) 10. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 11. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri) 12. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 14. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 16. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 17. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri) 18. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 19. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 21. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 23. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 24. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Evantai de mere calde (Dulciuri > Salate de fructe) 26. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză) 29. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 30. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne) |