Sangria (I) - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Sangria (I)

Sangria (I)

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 l vin rosu (de Rioja sau orice vin rosu dulce si aromat), 7-8 linguri zahar, 3 lamii, 4 portocale, 2 piersici, 2 pere, o ramura scortisoara, 1/4 l apa minerala, 50 ml brandy (sau coniac).

Mod de preparare: Vinul rece se pune intr-un recipient (carafa mare de sticla). Se adauga zaharul, lamiile si portocalele taiate felii, scortisoara, piersicile si perele curatate de coaja si taiate bucati mari. Cine doreste, poate pune si brandy sau coniac. Se amesteca si se da la frigider sa se raceasca bine.
Se pune apa minerala inainte de servire si se serveste in pahare mari de vin, cu gheata in ele.
6.908 vizualizări
1.061 tipăriri
18 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Vinete la borcan (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Ţelină cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Tartă cu prune (I) (Dulciuri > Prăjituri)
11. Îngheţată de suc de fructe (I) (Dulciuri > Îngheţate)
12. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Pilaf de raci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Iepure cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Omletă cu roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
20. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Parfe cu cacao (I) (Dulciuri > Îngheţate)
23. Salată portugheză (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Prăjitură cu pere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
26. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Tartă cu struguri (I) (Dulciuri > Prăjituri)
29. Prăjitură cu piersici (I) (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tort de ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.