Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Sangria (I) |
Sangria (I)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 l vin rosu (de Rioja sau orice vin rosu dulce si aromat), 7-8 linguri zahar, 3 lamii, 4 portocale, 2 piersici, 2 pere, o ramura scortisoara, 1/4 l apa minerala, 50 ml brandy (sau coniac). Mod de preparare: Vinul rece se pune intr-un recipient (carafa mare de sticla). Se adauga zaharul, lamiile si portocalele taiate felii, scortisoara, piersicile si perele curatate de coaja si taiate bucati mari. Cine doreste, poate pune si brandy sau coniac. Se amesteca si se da la frigider sa se raceasca bine. Se pune apa minerala inainte de servire si se serveste in pahare mari de vin, cu gheata in ele.
6.873 vizualizări
Versiunea printabilă1.050 tipăriri 18 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tartă de ciocolată (I) (Dulciuri > Prăjituri) 2. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Ciuperci a la grec (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 4. Pui pe sticlă (I) (Mâncăruri > Fripturi) 5. Ciuperci umplute cu creier (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 6. Sufleu de brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Îngheţată de vanilie (I) (Dulciuri > Îngheţate) 8. Limbă cu maioneză (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi) 10. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Tăiţei cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Cartofi cu ceapă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 18. Tort Sacher (I) (Dulciuri > Torturi) 19. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 20. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 21. Ouă florentine (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 22. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Mâncare de gutui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte) 25. Tartă cu struguri (I) (Dulciuri > Prăjituri) 26. Salată de capere (I) (Salate > Salate de legume) 27. Prăjitură caramel (I) (Dulciuri > Prăjituri) 28. Ciuperci marinate (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 29. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) |