Sangria (II) - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Sangria (II)

Sangria (II)

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 5 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 20

Ingrediente: 3 l vin alb (roşu), 1 l suc portocale, 1 l suc piersici, 1 pahar gin, 1 pahar coniac, stafide, zahăr după gust.

Mod de preparare: Ingredientele se amestecă şi apoi se pune la frigider 2 ore.
Opţional, la servire se adaugă gheaţă.
5.768 vizualizări
1.018 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Prăjitură caramel (II) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
4. Borş de urzici (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
6. Salată de ton (II) (Salate > Salate cu peşte)
7. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme)
12. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
14. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume)
15. Omletă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Tartă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Piure de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă de văcuţă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Budincă de spanac cu franzelă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
27. Ciuperci umplute cu creier (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
30. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.