Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Sangria (II) |
Sangria (II)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 5 min.
Complexitate: redusă Porţii: 20 Ingrediente: 3 l vin alb (roşu), 1 l suc portocale, 1 l suc piersici, 1 pahar gin, 1 pahar coniac, stafide, zahăr după gust. Mod de preparare: Ingredientele se amestecă şi apoi se pune la frigider 2 ore. Opţional, la servire se adaugă gheaţă.
5.737 vizualizări
Versiunea printabilă1.009 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ruladă cu şuncă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume) 5. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Supă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Saramură de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Sufleu de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Crap pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Prăjitură cu piersici (II) (Dulciuri > Prăjituri) 12. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume) 13. Peşte rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Îngheţată de lămâie (II) (Dulciuri > Îngheţate) 15. Zarzavat pentru ciorbe (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 16. Piure de avocado (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 17. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 18. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii) 21. Tort cu alune (II) (Dulciuri > Torturi) 22. Gutui coapte (II) (Dulciuri > Salate de fructe) 23. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume) 25. Tartă cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri) 26. Gogoşari în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple) 27. Piftie de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 28. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte) 29. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Supă de ceapă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |