Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Sangria (II) |
Sangria (II)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 5 min.
Complexitate: redusă Porţii: 20 Ingrediente: 3 l vin alb (roşu), 1 l suc portocale, 1 l suc piersici, 1 pahar gin, 1 pahar coniac, stafide, zahăr după gust. Mod de preparare: Ingredientele se amestecă şi apoi se pune la frigider 2 ore. Opţional, la servire se adaugă gheaţă.
5.768 vizualizări
Versiunea printabilă1.018 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 2. Prăjitură caramel (II) (Dulciuri > Prăjituri) 3. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii) 4. Borş de urzici (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume) 6. Salată de ton (II) (Salate > Salate cu peşte) 7. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri) 8. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 9. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 11. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme) 12. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume) 14. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume) 15. Omletă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Tartă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 18. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Piure de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Ciorbă de văcuţă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 25. Budincă de spanac cu franzelă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri) 27. Ciuperci umplute cu creier (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 28. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume) 30. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) |