Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Sârbuşcă din Moldova |
Sârbuşcă din Moldova
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel rădăcină, 4-5 cartofi mari, 4 ceşti de zer de alesul untului, verdeaţă. Mod de preparare: Se prepară ciorba ca o ciorbă de cartofi. Când zarzavatul este fiert, se adaugă 3-4 ceşti de zer obţinut la alesul untului. Se lasă să fiarbă puţin împreună, se adaugă pătrunjel tocat. Se poate servi cu mămăliguţă.
5.592 vizualizări
Versiunea printabilă930 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 4. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe) 6. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci) 7. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 8. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme) 9. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi) 10. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi) 14. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi) 15. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci) 16. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre) 17. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 18. Budincă de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 19. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Stufat de crap din Izmir (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 23. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 24. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 25. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 26. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 27. Cremă din mere crude (Dulciuri > Creme) 28. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci) 29. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi) |