Sârbuşcă din Moldova - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Sârbuşcă din Moldova

Sârbuşcă din Moldova

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel rădăcină, 4-5 cartofi mari, 4 ceşti de zer de alesul untului, verdeaţă.

Mod de preparare: Se prepară ciorba ca o ciorbă de cartofi. Când zarzavatul este fiert, se adaugă 3-4 ceşti de zer obţinut la alesul untului. Se lasă să fiarbă puţin împreună, se adaugă pătrunjel tocat.

Se poate servi cu mămăliguţă.
5.684 vizualizări
955 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
5. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Budincă de creier (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Budincă de şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
13. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Budincă de griş (Dulciuri > Budinci)
17. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Pasteta din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Stufat de crap din Izmir (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Nuferi din cozonac cu fructe (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
23. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
27. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
29. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pasteta din creier crud (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.