Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Shug israelian |
Shug israelian
Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 150 g ardei iute roşu, 6 linguriţe coriandru, 6 linguriţe chimen, 5 linguriţe piper, 2,5 linguriţe hel (cardamon), 20-24 căţei de usturoi, 2 linguriţe sare, 450 g pătrunjel verde tocat. Mod de preparare: Se toacă cu blenderul pătrunjelul, usturoiul şi ardeiul. Se amestecă cu condimentele şi se diluează cu apa. Se dă la rece. Se serveşte la fripturi, cu shaworma sau falafel.
9.734 vizualizări
Versiunea printabilă1.164 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Humus israelian (Sosuri > Sosuri reci) 2. Falafel israelian (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |