Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.341 vizualizări
843 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată picantă de orez (Salate > Salate de legume)
3. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
4. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Prăjitură cu ciocolată şi smochine (Dulciuri > Prăjituri)
6. Salată de caracatiţă cu legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
7. Cuş-cuş cu caracatiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şniţel de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
12. Ştiucă la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
14. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
15. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Balmoş ca pe Rarău (Mâncăruri > Preparate din mălai)
17. Tăiţei cu lapte (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Mâncare de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tartă cu căpşuni şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
22. Churros de Pescado (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Pilaf cu roşii şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
24. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată de castraveţi şi ridichi (Salate > Salate de legume)
27. Tartelete cu pere şi nucă (Dulciuri > Prăjituri)
28. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
30. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.