Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval |
Şniţel elveţian cu caşcaval
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei. Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte. Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
16.742 vizualizări
Versiunea printabilă1.189 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi) 2. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi) 4. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi) 5. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 7. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 8. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi) 9. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate) 10. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză) 11. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi) 12. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi) 13. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi) 14. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi) 15. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi) 17. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi) 19. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi) 20. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi) 21. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 22. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi) 23. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi) 24. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 25. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi) 27. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 28. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi) 29. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 30. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi) |