Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
16.868 vizualizări
1.204 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
6. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
8. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Şniţele de soia cu varză albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
14. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
25. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
30. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.