Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
10.844 vizualizări
1.061 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
2. Mini-brioşe cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
3. Mâncare de dovlecei cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)
6. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Cocoş cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Amestec chinezesc cu fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Slănină cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Cod sau şalău cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
14. Salată de andive cu mere (Salate > Salate de legume)
15. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
18. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ardei iuţi în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Ciuperci în halat (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Aperitiv New Zealand (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
25. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Inimi cu sos de zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
27. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
28. Tort de ciocolată Daniela (Dulciuri > Torturi)
29. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.