Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
10.802 vizualizări
1.046 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
2. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
5. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Mămăligă jandarm (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Flanuri cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Spumă de ciocolată în straturi (Dulciuri > Spume)
11. Curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Minestra di Cavolfiore (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
20. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată de măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
23. Şarlotă de brânză cu pere (Dulciuri > Creme)
24. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)
25. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Clătite cu pere, brânză şi slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Rasol de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.