Şniţel vienez (II) - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel vienez (II)

Şniţel vienez (II)

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi de carne de viţel (a 150 g), sare, piper proaspăt măcinat, 2 linguri făină, 2 ouă, 1 lingură lapte, 8 linguri pesmet, 4 linguri unt topit.

Mod de preparare: Se spală carnea, se zvîntă şi se aplatizează cu lama unui cuţit lat. Se taie fiecare bucată cel puţin în 3, astfel încît să fie în total 12 şniţele mici, se sărează şi se piperează.
Se dau prin făină, apoi prin oule bătute cu lapte şi la sfîrşit prin pesmet, se scutură eventual surplusul de pesmet şi se prăjesc pe ambele părţi (pînă ce se rumenesc frumos) în untul încins. Se lasă să se scurgă puţin pe hîrtie absorbantă şi se servesc imediat.
4.495 vizualizări
937 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Prăjitură cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Şniţel vienez de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
4. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Chiftele marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ruladă cu şuncă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Omletă cu roşii (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Parfe cu cacao (II) (Dulciuri > Îngheţate)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată portugheză (II) (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
18. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată rusească (II) (Salate > Salate de legume)
24. Salată de ton (II) (Salate > Salate cu peşte)
25. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Şniţel de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Îngheţată de lămâie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
30. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.