Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.384 vizualizări
1.124 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez fiert după reţetă egipteană (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
2. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri)
3. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate)
4. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Tort Cabana (Dulciuri > Torturi)
6. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
7. Tartine cu piure de avocado şi costiţă rumenită (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sos de roşii (rece) pentru macaroane (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
9. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată de crudităţi cu somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Cremă din mere crude (Dulciuri > Creme)
13. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ardei cu umplutură de vinete şi ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Chifle umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Clătite cu pere, brânză şi slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Iepure cu slănină şi verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
19. Spumă capucino (Dulciuri > Spume)
20. Cremă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Brioşe cu banane şi ghimbir (Dulciuri > Prăjituri)
22. Pizza Andre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Ciuperci în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Măsline umplute (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.