Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.518 vizualizări
1.150 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pastă din peşte rasol (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Supă de sparanghel cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Rulouri calde la minut (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
7. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
8. Tort crocant cu mere (Dulciuri > Torturi)
9. Sparanghel cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ţelină cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Îngheţată de căpşuni, zmeură, vişine (Dulciuri > Îngheţate)
13. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Aperitiv New Zealand (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sufleu de caise cu şodou de vanilie (Dulciuri > Creme)
19. Tocăniţă de oaie cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi)
22. Carpaccio de somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Clafoutis cu mure şi afine (Dulciuri > Prăjituri)
24. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)
26. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
27. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Savarină cu fructe (Dulciuri > Prăjituri)
29. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Tort cu ananas (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.