Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.482 vizualizări
1.140 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Budincă clasică de macaroane (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Orez a la Canton (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
6. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Cremă de vanilie cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
8. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
10. Mâncare de cartofi cu cârnat afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salata şefului, cu dovlecei crocanţi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Tochitură ţărănească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Flan cu dovleac şi coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri)
15. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
16. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Îngheţată de zmeură (II) (Dulciuri > Îngheţate)
18. Vinete cu orez la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Musaca de peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
22. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
23. Fasole verde cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Jaluzele cu nectarine (Dulciuri > Prăjituri)
25. Supă italienească cu pâine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Slănină cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Gulaş de mînzat cu găluşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.