![]() |
![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Alfredo |
Sos Alfredo
![]() Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 1 ceşcuţă parmezan ras, 2 linguri mozzarella, 200 ml lapte, 1 lingură unt, 1 linguriţă făină. Mod de preparare: Se topeşte o lingură de unt pe foc mic, apoi se adaugă o linguriţă de făină să se prăjească foarte puţin. Se pune apoi laptele şi se lasă un minut să se îngroaşe. Se adaugă parmezanul şi mozzarella şi se amestecă pînă se topesc.
11.757 vizualizări
1.288 tipăriri 8 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |