Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Alfredo |
Sos Alfredo
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 1 ceşcuţă parmezan ras, 2 linguri mozzarella, 200 ml lapte, 1 lingură unt, 1 linguriţă făină. Mod de preparare: Se topeşte o lingură de unt pe foc mic, apoi se adaugă o linguriţă de făină să se prăjească foarte puţin. Se pune apoi laptele şi se lasă un minut să se îngroaşe. Se adaugă parmezanul şi mozzarella şi se amestecă pînă se topesc.
11.737 vizualizări
Versiunea printabilă1.282 tipăriri 8 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 2. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume) 4. Sos Blue Cheese (Sosuri > Sosuri reci) 5. Sos de iaurt (Sosuri > Sosuri albe) 6. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 7. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 8. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume) 9. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 10. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe) 12. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe) 13. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Mâncare de legume cu sos dietetic (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre) 17. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 18. Plătică cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Sos Remoulade (rece) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 20. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte) 21. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume) 22. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate) 23. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 24. Sos salsa verde (Sosuri > Sosuri cu legume) 25. Sos pepe verde (Sosuri > Sosuri reci) 26. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 27. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci) 29. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |