Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Sos Guacamole (I) |
Sos Guacamole (I)
Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 avocado, 100 g brânză topită sau Philadelphia, 50 g parmezan, 1 ceapă mică, 1 căţel de usturoi, 8 roşii cherry, sare, zeamă lime (lămâie verde). Mod de preparare: Se taie bucăţi avocado, după ce s-a curăţat de coajă, ceapa, roşiile, usturoiul. Se pun toate în robot şi se toacă mărunt, se adaugă brânza şi parmezanul cubuleţe şi se amestecă pînă se obţine o pastă. Se pune sare şi zeamă de lime după gust. Cui îi place mai picant poate adăuga şi un ardei mic iute (chili). Se serveşte cu pui, peşte, legume la grătar sau simplu cu pâine prăjită.
9.641 vizualizări
Versiunea printabilă1.154 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 3. Cartofi cu ceapă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Mere umplute cu sos dulce-acrişor (Salate > Salate cu carne de pasăre) 7. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume) 8. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi) 9. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Piure de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 12. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii) 13. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 14. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Tort cu portocale (I) (Dulciuri > Torturi) 16. Pişcoturi cu sos de vanilie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 17. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Omletă cu roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 19. Fasole verde cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 22. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Ouă umplute cu sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Sos cu porumb (Sosuri > Sosuri cu legume) 28. Cod sau şalău cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Crap pe varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |