Sos Guacamole (II) - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Sos Guacamole (II)

Sos Guacamole (II)

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 rosii potrivite, 4 avocado, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi, o legatura cilantro sau coriandru, zeama de la o lamaie, 2 ardei iuti, chips tortilla pentru servire.

Mod de preparare: Rosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla, se toarna peste ele apa fierbinte si se lasa pentru 3 minute. Se scot si se pun in apa rece ca gheata iar cand coaja incepe sa se desprinda se scurge apa. Se indeparteaza coaja rosiilor dupa care cu o lingurita se scot samburii. Se taie in cubulete mici. Avocado se taie in 2 si cu o lingurita, se scot samburii, se scobesc si coaja se arunca. Se freaca pana devine ca o pasta sau se poate introduce intr-un blender pana devine totul ca o simpla pasta. Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine. Dupa aceea adaugam ceapa taiata foarte marunt si fin, usturoiul zdrobit si coriandru. Se amesteca totul foarte bine, adaugam ardeiul iute taiat foarte marunt si fin continuam amestecarea dupa care adaugam rosiile. Se amesteca si se da la frigider 1 ora.
Se serveste cu tortilla chips.
7.324 vizualizări
1.085 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă florentine (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
5. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume)
6. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri)
7. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Penne cu sos de ardei copţi şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Cod sau şalău cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
13. Peşte cu sos pescador (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Îngheţată cu ness (II) (Dulciuri > Îngheţate)
15. Piept de curcan cu sos tartar (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
18. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
19. Sos tzatziki (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Sos genovez (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Prăjitură cu pere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
23. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
26. Praz în sos de verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
28. Peşte cu sos de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Vinete la borcan (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.