Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
9.652 vizualizări
1.117 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
3. Sos brun (Sosuri > Sosuri roşii)
4. Somon cu sos alb (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
7. Legume cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Peşte cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
15. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Sos curry de bază (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Mâncare de legume cu sos dietetic (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
24. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
25. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Chiftele de zarzavat cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
28. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.