Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
9.680 vizualizări
1.123 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
2. Sos spumos de vin (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
3. Sos Feta (Sosuri > Sosuri reci)
4. Ouă surpriză cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
9. Scoici în sos alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Sos de migdale spaniol (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Sos grecesc de usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Sos italian (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
17. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Legume cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Sos de iaurt de soia (Sosuri > Sosuri albe)
24. Portocale cu sos caramel (Dulciuri > Prăjituri)
25. Ficat cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Sos Anghemacht (Sosuri > Sosuri albe)
30. Sos Best (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.