Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
9.614 vizualizări
1.102 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Spaghete cu sardele, masline si capere (Spaghetti alla Puttanesca) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Portocale cu sos caramel (Dulciuri > Prăjituri)
8. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sos italian (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
14. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
15. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Cod alb cu sos de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Somon la cuptor cu sos de portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Sos de vin roşu (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
19. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Praz în sos de verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
24. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Coaste cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.