Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Liban » Sos Rishta |
Sos Rishta
Reţetă tradiţională din Liban
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 200 g linte rosie, 3/4 l apa, 2 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi tocati, 2 cepe tocate, 1 lingurita coriandru macinat, 1/2 lingurita chimion in cruce (Cumin) macinat, sare, piper, 2 linguri sos de soia. Mod de preparare: Se fierbe lintea. Intr-o tigaie se caleste ceapa, usturoiul cu praful de coriandru si chimionul. Se rastoarna lintea peste condimente, se amesteca bine si se potriveste de gust cu sare, piper si sos de soia. Se poate rade niste parmezan pe deasupra si adauga cateva masline.
11.586 vizualizări
Versiunea printabilă1.231 tipăriri 18 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 2. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 3. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci) 4. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 6. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 8. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri) 10. Ton cu sos de capere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Parfait de cafea cu sos caramel (Dulciuri > Îngheţate) 12. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi) 14. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 15. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi) 16. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte) 18. Păstrăvi cu sos gascon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi) 20. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci) 21. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii) 22. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi) 23. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte) 24. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume) 25. Budincă de creier cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Cod alb cu sos de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) |