Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Liban » Sos Rishta |
Sos Rishta
Reţetă tradiţională din Liban
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 200 g linte rosie, 3/4 l apa, 2 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi tocati, 2 cepe tocate, 1 lingurita coriandru macinat, 1/2 lingurita chimion in cruce (Cumin) macinat, sare, piper, 2 linguri sos de soia. Mod de preparare: Se fierbe lintea. Intr-o tigaie se caleste ceapa, usturoiul cu praful de coriandru si chimionul. Se rastoarna lintea peste condimente, se amesteca bine si se potriveste de gust cu sare, piper si sos de soia. Se poate rade niste parmezan pe deasupra si adauga cateva masline.
11.539 vizualizări
Versiunea printabilă1.217 tipăriri 18 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi) 2. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 3. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă) 4. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne) 5. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci) 6. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume) 7. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume) 8. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 9. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 10. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii) 11. Peşte la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 13. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate) 14. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 15. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe) 16. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii) 18. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 19. Sos de muştar cu gălbenuşuri (Sosuri > Sosuri condimentate) 20. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Sos verde (Sosuri > Sosuri cu legume) 22. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi) 23. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate) 24. Sos de mărar cu ou (Sosuri > Sosuri albe) 25. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 26. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte) |