Sos Teriyaki - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Sos Teriyaki

Sos Teriyaki

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingură zahăr, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingură sos de soia.

Mod de preparare: Se amestecă ingredientele, se încălzeşte sosul şi se serveşte turnat fierbinte peste bucăţile de peşte.
16.793 vizualizări
1.451 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Peşte cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sos de mărar cu iaurt (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Ficat cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Peşte fript cu sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
22. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
25. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Sos de roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
28. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
29. Rasol de vită cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.