Sos cremă de ienibahar şi mărar - reţetă tradiţională din Danemarca - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Danemarca » Sos cremă de ienibahar şi mărar

Sos cremă de ienibahar şi mărar

Reţetă tradiţională din Danemarca
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 ceasca unt, 1/4 ceasca faina, 2 cesti supa de pasare, 2 cesti smantana, 2 lingurite marar uscat, 1/2 lingurita ienibahar, sare, piper, paprica.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie mare la foc mic. Se incorporeza faina amestecand rapid pana se obtine o compozitie omogena. Treptat, sub amestecare continua, se adauga supa de pui.
Se amesteca pana nu mai sunt cocoloase si apoi se pune smantana (de preferat acra), mararul, ienibaharul si se potriveste la gust cu sare, piper si paprica.
6.456 vizualizări
1.076 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite cu cremă de castane (Dulciuri > Clătite)
2. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Paste cu morcovi şi chili (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Piept de raţă cu nudli cu mac şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Mazăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
12. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
14. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
15. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Legume coapte cu sos verde şi roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
18. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată Coleslow (II) (Salate > Salate de legume)
23. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
25. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Salată de cartofi de vară (Salate > Salate de legume)
27. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.