Sos cremă de ienibahar şi mărar - reţetă tradiţională din Danemarca - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Danemarca » Sos cremă de ienibahar şi mărar

Sos cremă de ienibahar şi mărar

Reţetă tradiţională din Danemarca
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 ceasca unt, 1/4 ceasca faina, 2 cesti supa de pasare, 2 cesti smantana, 2 lingurite marar uscat, 1/2 lingurita ienibahar, sare, piper, paprica.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie mare la foc mic. Se incorporeza faina amestecand rapid pana se obtine o compozitie omogena. Treptat, sub amestecare continua, se adauga supa de pui.
Se amesteca pana nu mai sunt cocoloase si apoi se pune smantana (de preferat acra), mararul, ienibaharul si se potriveste la gust cu sare, piper si paprica.
6.419 vizualizări
1.065 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sărmăluţe moldoveneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte)
3. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Batoane cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
7. Salată de ouă cu ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Salată verde (Salate > Salate de legume)
9. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)
10. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Îngheţată de frăguţe şi cappuccino (Dulciuri > Îngheţate)
12. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
13. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
14. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
15. Compot dietetic de prune, coarne, cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
16. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Chiftele de cartofi şi morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Pizza cu creveţi şi dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
22. Zacuscă de gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Salată egipteană (Salate > Salate de legume)
24. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
26. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
27. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
28. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Gogoşi cu iaurt (Dulciuri > Gogoşi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.