Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Danemarca » Sos cremă de ienibahar şi mărar |
Sos cremă de ienibahar şi mărar
Reţetă tradiţională din Danemarca
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1/2 ceasca unt, 1/4 ceasca faina, 2 cesti supa de pasare, 2 cesti smantana, 2 lingurite marar uscat, 1/2 lingurita ienibahar, sare, piper, paprica. Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie mare la foc mic. Se incorporeza faina amestecand rapid pana se obtine o compozitie omogena. Treptat, sub amestecare continua, se adauga supa de pui. Se amesteca pana nu mai sunt cocoloase si apoi se pune smantana (de preferat acra), mararul, ienibaharul si se potriveste la gust cu sare, piper si paprica.
6.387 vizualizări
Versiunea printabilă1.060 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe) 2. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate) 3. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate) 4. Brânză cu chimen şi boia (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Salată de lăptuci (Salate > Salate de legume) 6. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Salată de cicoare scarolă (Salate > Salate de legume) 8. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 10. Tortuleţe cu căpşuni şi lichior de ouă (Dulciuri > Prăjituri) 11. Salată de vară dulce-acrişoară (Salate > Salate de legume) 12. Gogoşari muraţi munteneşti (Conserve din legume, murături > Murături simple) 13. Sos de mărar (Sosuri > Sosuri albe) 14. Peşte cu sos de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Geagic (salată turcească) (Salate > Salate de legume) 16. Salată de fructe Smoothie (Dulciuri > Salate de fructe) 17. Penne cu ceapă roşie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 18. Mâncare de legume cu sos dietetic (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Sos de iaurt cu mentă (Sosuri > Sosuri albe) 20. Peşte cu morcovi şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Salată în culori (Salate > Salate de legume) 22. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume) 24. Mămăligă prăjită cu slăninuţă şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai) 25. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume) 26. Orez cu porumb şi ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Ruladă cu zmeură şi frişcă (Dulciuri > Prăjituri) 28. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume) 29. Ficăţei de pasăre cu cartofi şi varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 30. Roşii umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) |