Sos de ciocolată pentru panettone - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos de ciocolată pentru panettone

Sos de ciocolată pentru panettone

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 90-100 g ciocolata, 300 g smantana, 250 g mascarpone.

Mod de preparare: Un sos care se foloseste pentru panettone. Se taie ciocolata in bucati si se incalzeste pe baie de apa impreuna cu smantana si cu mascarpone pana cand se topeste si se omogenizeaza.
Se toarna peste feliile de panettone care apoi se decoreaza cu frisca si capsuni.
8.331 vizualizări
1.192 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos Blue Cheese (Sosuri > Sosuri reci)
2. Crap cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ghiveci pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci)
6. Ravioli cu ciuperci şi sos Alfredo (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci)
11. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
13. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tort cu ciocolată şi migdale (Dulciuri > Torturi)
15. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
22. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
27. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
28. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.