Sos de iaurt - reţetă tradiţională din Bulgaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Bulgaria » Sos de iaurt

Sos de iaurt

Reţetă tradiţională din Bulgaria
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 iaurt gros (preferabil de oaie si bivolita), sare, usturoi.

Mod de preparare: Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust. Daca iaurtul nu este gros, se pune intr-un tifon dublu si se lasa sa se scurga peste noapte.
Se serveste ca garnitura la oua ochiuri sau la ardei cu orez, ca pasta pentru sandwich, daca se adauga nuci pisate, ca salata, daca se amesteca si nuci si castraveti, in cubulete mici.
12.967 vizualizări
1.146 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Cod alb cu sos de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Cremă de ghimbir cu sos de ciocolată (Dulciuri > Creme)
12. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
14. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
15. Sos de muştar (cald) (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ciorbă de cartofi cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
20. Somon cu sos alb (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
22. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
25. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Cordon Vert, Bleu şi Orange (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.